yrityksille uusi
Attentio

Esimiehenä onnistuminen

Esimiestyö on jatkuvaa tasapainoilua työn tavoitteiden johtamisen ja ihmisten johtamisen välillä. Esimies toimii tulkkina ja välittäjänä liiketoiminnan tavoitteiden ja työyhteisön arjen toiminnan välillä, mutta esimiehen on huolehdittava myös omasta jaksamisestaan ja voimavaroistaan. Mikäli esimiestyö koetaan kuormittavaksi, voidaan tukena käyttää konsultatiivisia ja valmennuksellisia menetelmiä. Näissä me olemme hyviä.

Haluaisitko olla onnistumisen mahdollistaja? Hahmotatko, miten toimintaympäristö vaikuttaa tavoitteeseen? Tunnistatko keskeiset onnistumisen edellytykset? Miksi aiemmin toimiva tapa ei toimi enää?

Uskotko aidosti inhimilliseen kasvuun? Haluatko olla toimija uusien urapolkujen mahdollistamisessa?

lue lisää
psykologi
IMG 5767

Kuinka me toimimme?

Kattavan tilanneanalyysin ja mallintamisen avulla voit tunnistaa ne riskit, joilla voi olla merkitystä työhyvinvoinnin ja liiketoiminnan kannalta.

Yhteistyö kanssamme etenee seuraavissa vaiheissa:

  • -Ongelman tunnistaminen

  • -Ratkaisuvaihtoehtojen miettiminen

  • -Toteutus

  • -Tulosten arviointi

Lue lisää

perheille
IMG 8476

Mitä keinoja käytämme?

Työtapamme on konsultatiivinen ja asiakkaan kanssa merkityksellisen toiminnan etsimistä ja tarkastelua. 


Keinot valitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti, esimerkkejä käytettävistä keinoistamme ovat:

  • - Ryhmäohjaukset

  • - Yksilövalmennus

  • - Luennot ja koulutukset

  • - Valmentava konsultaatio

Lue lisää


Haluaisitko tietää enemmän niistä inhimillisistä prosesseista, jotka voivat estää yksilön ja yhteisön tavoitteiden mukaista toimintaa, liiketoiminnan näkökulmaa unohtamatta?

Ota yhteyttä!

opaskuva esimies


Haluaisitko tietää lisää esimiestyön kehittämisestä? Lataa maksuton "Täydellinen esimies" -oppaamme. Oppaan luettuasi ymmärrät paremmin, miten esimies voi kehittää toimintaansa paitsi johtajana, myös ihmisenä, ja kuinka koko tiimi saadaan ponnistelemaan yhteisen tavoitteen eteen motivoituneemmin. Opas on suunnattu kaikille esimiestyön kehittämisestä kiinnostuneille.


Blogi

Feed not found.